torsdag 22 mars 2012

Mycket härlig dag!

Hejsan Läsare!

Vakna idag till en härlig vårdag! =) Jag åt frukost, gjorde i ordning mig. Idag blev det vårjackan på. Cyklade till praktiken i strålande sol och lite svag vind. Så härligt! =)

Dagen idag gick i trötthetstecken. Men jag kämpa på och rensade i skåp. Sen serverade det våfflor idag på praktiken. Så min lunch idag blev våfflor ;) *Mmmuuummssss* :P När jag fick sluta så åkte jag ner till hamnen och satte mig och tog första glass i år :) Satt där en stund. Så skönt i solen! 

Efter en tag i solen och hamnen så åkte jag hem. 

Satte på tv när jag kom hem och fick på pogramet "Så mycket bättre" som gick i sommras och upptäckte att det var första avsnittet då Tomas Ledin hade sin dag. Ännu en posetiv sak idag :).

Jag gjorde sen mat. Det blev korv med makaroner. 

Ikväll kläckte jag ur mig en sak till en vän som jag en tid har bärit på. Nu vill hon inte prata med mig. Så det känns mycket jobbigt. Men jag hoppas att det löser sig. Vi är reda på G att reda ut det, så. Hoppas jag. 

Jag ska snart bädda ner mig i sängen och prata med en underbar person. Sen sova och ladda med nya batterier för en förhoppningsvis lika posetiv och rolig dag i morgon som dagen har varit idag. 

Ha det bra! Kram

2 kommentarer:

 1. jobbigt när det blir så. hoppas det löser sig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det. Men man kan heller inte hålla sig inne med saker hur länge som hälst. Det går inte.
   jag hoppas med att det löser sig.

   Radera