torsdag 28 april 2011

Sissta veckan för denna månaden

Hej mina läsare!

Sorry att jag inte har skrivit här på ett tag nu. Men vissa perioder skriver jag ofta och vissa perioder kan det dröja. Så nu är jag det en sånn period att jag inte skriver så mycket här på bloggen. Men sen är det så att när jag väl skriver så skriver jag en del:)

Denna veckan har varit en händelserik vecka på många sätt och nu ska jag berätta lite varför veckan har varit så händelserik.

Det börja med på måndagen. Då var jag på jobbinterjuv på Mc´donals. Träffade där personer från ett företag som inrikta sig på att man skulle sälja en sak och på så sätt sälja så mång saker som möjligt. Svårt att förklara, men åt det hållet var det i alla fall. Kände diräkt att det inte var något för mig. När jobbinterjuven var klar så ringde jag pappsen. Han kom och hämta mig och vi körde hem till dem. Där blev det mat och sola. Sen drog vi ut på en lite utflykt på kinnekulleberget. Stannade till på en fin utsiktsplats. Där blev det en glass. jättegod va den:) Sen blev det en sväng till. Bland annat fick jag se var alla som ska köra halkkörning kör någon stanns. Det var lite skoj att se var det ligger. Sen blev det hem och grillat hos mor och far. Den dagen blev helt annat än vad jag hade tänkt mig. Men det är skoj när sånt händer med. Det är en del av livet med. Plötsliga händelser som man inte har tänkt sig.

Tisdag var jag på Rhema. När jag hade slutat och käkat lite på Rhema. Då åkte jag ner till stan och tog ut lite pengar och sen in på Team Sportia och köpte låga skor som jag har velat ha ett tag. När jag hade varit och köpt skorna så åkte jag till Skövde, KSS och ortepeden för att se om dom kunde göra något med skona eller så. Men dom tog bara bort sulorna och gjorde ena inlägget lite smalare. Men jag känner nu när jag har andvänt skona ett tag att det inte riktigt känns bra. Men jag hoppas att det blir bättre ju mer jag änvänder dom.
På kväll blev det spinning och power med goa vänner med och med min goa vän som ledde passen.
När vi körde power så stod jag intill en knapp som man tänder lapperna med och den råkade jag stötta till och lamporna inne i rummet tändes. Fick lite panik och skynda mig och tända dem. Det var lite skämmit men åxå lite kul....haha :). Det var tisdagen det och jag mådde såå bra den dagen. Helt underbart!!:)

Onsdagen var jag på kursen. Efter kursen så stannade jag kvar för att göra ett korttest med ledaren som har hand om kursen. Det var olika ord som jag skulle lägga på "mycket intressant", "Intressant", sådär intressant och "inte alls intressesant". Det gick ut på vad jag är för typ jobbperson. Vi kom fram till att jag gillar när det är folk runt omkring mig. Vill inte sitta själv någonstans på något kontor eller så. Svårt att förklara, men jag hoppas att ni förstår. Mycket intressant var det i alla fall.
Medans vi sitter där och pratar så ringer arbetsförmedligen och frågar om jag har glömt ett möte som skulle vara på något som heter "Framtidsspåret". Det hade jag ju iklart gjort:) så jag får dra iväg. Jag viste ju inte exakt var det låg. Men det vissa sig ligga i gammla habliteringslokalerna. Så det var lite skojugt. Det mötet gick bra. Ska börja där nästa torsdag. Framtidsspåret hjälper Arbetsförmedlingen att hitta jobb och framför allt så inriktar sig dom till ungdomar mellan 19-29 år. Så det är bra. Sen har jag inte riktgit koll på vad mer det går ut på. Men det lovar jag att jag ska berätta mer om sen när jag vet själv mer om det.
Den dagen blev en sen middag. Helt otroligt. Men jag var på gymmet faktiskt runt tre som jag brukar och det blev jag imbad av mig själv över. Träffade en som jag snackade med lite. Så det blev en sen träning ändå, men det gjorde inget alls.

Idag torsdag insåg jag att det var sissta dagen på Rhema. Det kändes mycket skönt faktiskt. För jag har faktiskt insett att jag är klar där på Rhema. Det är dags för mig att gå vidare. Sen var det skönt att lämna Rhema p.g.a en person. Vill inte säga mer om det.
När jag kom hem så blev det köttfärs och spaggetti till mat och sen drog jag till Sjukhuset för att ta prover inför ett återbesök på KSS. Kom på då att jag kunde ta en buss som gick nära mig och åka ända till sjukhuset utan att byta. Det har jag inte kunna gjort förut. Så det var bra. När jag kom hem så blev det att inta balkongen. Så skönt.

I morrn fredag blir det kurs och då står "friskvård på shemat. Sen blir det spinning och sen lunch med mina goa vän Jessi som har haft hand om spinningen med. Sen blir det frissan. Så i morrn känns det som att dagen kommer bli såå bra och det hoppas jag med att det blir.

Det hände en lite grej till i veckan. Det var att jag haft kontakt med en kille ett bra tag. Sen skrev han inte på över två veckor. Då skrev jag bara ett enkelt mail. Sen dagen efter kollade jag bara mailen för skoj skulle. Där ser jag att att det ligger ett mail från denna kille. Jag blev mycket glad.

Denna vecka har vädet varit helt otroligt underbart väder utom igår onsdag. Men då var det bra väder för att träna. Jag har fått färg med på bröstet, ansiktet, armar och faktiskt på bena med. Det är såå skönt och fint:)

Det var denna veckan det.

Ha det så bra mina läsare. Skriver snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar