måndag 2 maj 2011

Ny veckan, Ny månad...

Hej mina läsare!

Ja, då har det gått en vecka sen jag skrev här sisst. Det har blivit en ny härlig månad. Härligt att det går åt rätt håll:)

Förra veckan var bra. Helgen var med bra som var.

I Lördags åkte jag till stan. Hade tänkt att inte handla något klädesplagg. Men  gick in på Vero Moda och fick med mig hem två par shorts.
Jag är hemsk när jag går in där nu för tiden. Hittar alltid kläder där. Det är la kul, men hinner ju knappt ha det som jag köpte förra gången förrän jag går in där igen och shoppar något. Men skoj är det att köpa något nytt:).
På kväll gick jag och en vän och såg Maj brasan. Fint väder var det. Sen senare på kväll kom en av mina syrror. Hon har varit i Franrike en vecka så vi prata om det och sen såg vi på Titanic. Sen fick jag nattbesök av min syrra och hennes kille. Blev en jäkla diskution mellan jag och min syrra. Men det är lungt nu.
Igår slappade jag bara. Var skittrött efter ha varit upp väldigt sent både på fredag och lördag. Så igår blev det mycket lungt.

Denna veckan som kommer så händer det en hel del. Jätteskoj känner jag. Men det är många grejer som händer i veckan som kostar. Men det får man ta ibland tycker jag.

Ha det bra där ute!
bye.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar