tisdag 15 november 2011

Hej läsare!

Idag var det första dagen på utbildningen. Börja med att den hade blivit framsjuten en timma. Så fick sitta där och vänta lite. Men det var ok.
När det var slut på första utbildnings dagen så kännde jag att det var så mycket info att jag knappt kom ihåg hälften och jag kände mig utanför för att alla kännde varandra mer eller mindra. Kände åxå att mina brister kom fram mer tydligt då.
Åkte hem. Ringde E-L och snacka med henne och sen ringde mor och far om rullan (rullstolen). Sen brast jag och ringde E-L igen då för att få prata lite mer. Efter det samtalet blev det lite bättre i alla fall. Skönt. Vi bestämmde att jag skulle höra av mig i morrrn eller torsdag morgon. Beror på när jag slutar i morrn.

Sen blev det att göra mat. Då blev det en kött gryta mer ris. Käka lite och sen var det dags för gymmet och spinning och power. Träffa goa mäniskor där som jag brukar göra. Så det lyfte mig ändå lite till. Körde spinningen och den gick bra. Bestämmde mig typ i slutet av passet att jag skulle vara med på power. Det gick bra förutom att min stång välte och var nära på att tända lamporna. Men jag att släcka innan de tändes. Jag gör något eller råkar ofta ut för något när jag är med på power. Förstår inte det.

Kom hem strax innan nio. Då blev det att packa ur väskan och ta sig lite smothi som jag gjorde innan jag stack till gymmet och sen fisk i burk.

Nu skriver jag här och ser på nyheterna. Sen blir det sängen.

Ha det bra!
godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar