torsdag 18 oktober 2012

Tummen upp

Idag har dagen varit bra trotts att himmlen var grå och småregnat. Sitter nu och har just ätit upp min kvällsmat. Lyssnar på radio och tänkte skriva lite här om min dag idag.

Idag gick jag upp tjugo över tio. Kände mig jättetrött ifrån natten innan då jag sov få timmar. Gick i alla fall upp och gjorde frulle, skrev ner vad jag skulle handla. Sen blev det att fixa sig lite innan man drog och handla. Det gick bra att handla idag. Hittade det jag ville ha. Men det klart, jag hade ju velat handla mer, men, men. Det var bara lite jobbigt å bära upp den tunga väskan för trapporna. 

När jag kom hem så packa jag upp varorna. Satte mig och vila innan det var dags för att käka lunch. Värmde maten och käka den.
Sen var det dags att sätta igång och städa. Det är tråkigt. Men jag var lite taggad för det idag kände jag i kroppen. Inte ofta det känns så i kroppen. Städningen gick bra. Tog även och städa toa. 

Efter å ha städat klart och det skulle få torka klart i alla rum så satte jag på filmen Pearl Haber och vilade. När filmen var klar så klistra jag fast fötter på de nya stolarna och ställde ner dem på golvet för jag hade ställt upp dem på bordet så länge jag städa.
När jag hade gjort det så var det dags å ta hand om disken och skriva räkningar och sen göra kvällsmaten.

Snart blir det tv. Får se vad som händer ikväll och vad det blir på tv.

Ha en bra helg läsare! Det hoppas jag att jag får. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar