tisdag 9 juli 2013

Denna dag har jag väntat på........

Hej på er!

Denna dag börja med att jag gick upp kl. 8. men hade ställt kl. på kvart över sju. Men när man lägger sig inte i tid kvällen innan. så vill kroppen sova och vila någon timme mer än då när klockan ringer. Till slut fick jag upp min kroppen.
Jag käkade frulle. Fixa lite. 
Sen drog jag till ICA. Kors i taket! Jessi är på ICA innan kl. 9!! Åkte hem och fixa det sista innan syrran Jen hämtade och vi drog ut till ett ställe som min mammas släckt har. Där var redan min syrra Virre redan. Det var jättekul att se henne. Vi har inte setts på ett tag. Hon har varit å tågluffat med sin sambo i två veckor i Europa. Innan det har det varit annat så jag har inte kunnat träffa henne ändå.

Vi låg där på klipporna och njöt av sol, blå himmel och perfekt vind=) Jag var faktiskt i vattnet två ggr!=) Vi käkade mat, prata och sola. 
Kl. 3 var vi tvungna att bege oss in mot stan igen. För jen skulle börja jobba. Jen släppte av mig där jag bor. 
Jag hade jättemysigt och trevligt med mina syskon ute på klipporna idag :) <3
Jag la mig faktiskt i solstolen här nedanför mig på gräsmaten och sola lite till innan det var dags att gå upp till lägenheten. 
När jag kom upp och hem så fixa jag mat, bytte om lite och packa väskan. 
Jag har i alla fall lagt på mig lite färg på kroppen idag. Exakt vad jag ville få ut av dagen idag hade jag bestämt mig för. Får bränna och umgås med mina syskon.

17.30 åkte jag till gymmet. Där körde jag spinning. Trodde inte alls att det skulle komma mycket folk på passet. Men vad chockad jag blev när jag kom in i salen!! Det var säkert 7,8 pers som satt där på cyklarna. Så till sist så kanske vi var 10pers på passet. Som vanligt så var passet jättebra. I för sig så brukar det oftast vara jättebra när min kära vän Jes kör spinningspass. Det var varmt som sjuttan! Men skönt.

När jag kom hem så gjorde jag smothi och tog och smaka av min köttfärslimpa med bacon och senap i. Ett recept av min moster. Gjorde köttfärslimpan innan jag åkte till gymmet. Så jag ska ha den som lunch i morgon i alla fall. Köttfärslimpan blev god.

Jag har fått en jobbig hosta. Tror jag är på väg å få en förkylning. Jag hoppas att den inte bryter ut. Men man vet inte.
Nu sitter jag bara och slappar. Så skönt. Känner mig trött och varm. Så det blir nog tidigt i sängs idag tror jag. Men man vet aldrig.

Hoppas att ni läsare har med haft sol på er idag och njutit av den. Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar