torsdag 15 september 2011

Två härliga dagar!:)

Igår.....

......Satt jag på station och väntade på syrran Jenny. klockan är 10. Telefonen ringer och det är hon. Hon säger att hon hämtar mig hemma hos mig för hon har precis fått körkort. Jag åkte hem och var jätteglad för hennes skulle. Hon kom och vi åkte till Lidköping. Det var jätteskoj å se sin andra syrra fått körkort. Hon var jätteduktig på att köra bil. Vi kom till hennes skola där vi först köpte mackor. Det var jätteskoj att få följa med Jenny och se lite hur skolan såg ut. När jag gick där så kände jag mig väldigt vuxen och det kändes så skoj.
Sen började hon med mina naglar som vi var där för. Hon gjorde gelnaglar på mig. Jättefina blev dem och hon var jätteduktig på det hon gjorde. Tyvärr så har redan tre naglar gått sönder. Men å andra sidan så är hon i start groparna, så. Att göra sånt här på personer är ju träning och hon lär ju sig på det och blir mer säker ju mer hon tränar på andra. Så är det ju. Det tog ca 3timmar.

När vi var klara så drog vi hem mot Mariestad. På vägen mot Mariestad så bestämde vi att åka och hälsa på syrran Veronica. Vi gjorde det och det vart en trevlig stund hos Veronica. Jag var hemma igår vid halv sju. Så det blev en hel dag borta som innehöll massa roliga saker. Härligt!:)

Idag.....

......Har jag varit på framtidsspåret där jag började med en korsstygns tavla. Motivet är en ängel. Jättefin är den. Det var mycket trevlig där idag.
När jag hade varit på framtidsspåret. Då åkte jag till systemet och sen och handla lite på ICA. När jag kom hem så plocka jag i ordning på det jag hade handlat. Sen åt jag mat. Medans jag åt så ringde jag min syssling och fråga om hon ville gå ut och gå eller så. Men som vanligt så ville hon inte. Jag blev ganska grinig på henne då.

Jag bestämmde mig i alla fall för att jag skulle ta mig ut och ta en cykelsväng. Jag kände att jag inte ville sitta inne. Det var såå härligt väder ute! Solen sken och himmlen var blå och det var väldigt skönt ute.
Jag bestämmde mig för att åka och titta på en ny tv. Det blev så att jag besällde en ny tv för jag hittade en som jag gillade. Sen har jag funderat på en ny ett tag och då tänkte jag att det var lika bra å slå till när man ändå hittade en bra och när man ändå var i de trakterna med. Sen känner jag lite att pappa inte alltid ska vara med å tycka vad jag ska ha.
Efter det så åkte jag till Mc´donals och köpte en Mc´flyrry med daim. Satte mig ute i solen och käkade den och njöt av solen. Satt där en stund och njöt. Man vet ju inte när nästa gång det blir. Är man med andra så vill dom ge sig av efter en stund, så då är det skönt å vara själv ibland för då kan man njuta och fortsätta när man vill.
När jag hade suttit på Mc´donals en stund så gav jag mig iväg igen. Vid nästa ställe jag stanna vid var på statiol där jag fick hjälp av min faster att pumpa mina däck. Hon och hennes man jobbar där. Det är jättebra. Efter det cykla jag hem.

När jag kom hem så diska jag och gjorde lite kvällsmat. Till kvällsmat blev det mackor med nyponsoppa. Sen satte jag mig kolla tv och satte på datorn och internet. Jag har även tänt lite ljus i rummet med. Mysigt.
Jag ska snart sova. Ska upp ganska tidigt i morrn.

I morrn fyller jag år närmare besämt 26år.
Dagen börjar med tyvärr besök på sjukhuset. Ska skaffa läkarintyg för att få pengar. När jag ändå är där så ska jag ta prover för det är dags för det nu. Som tur är så följer min handledare med från framtidsspåret. Lite stöttning och trygt. Jag hatar sjukhus igentligen, så. Efter sjukhuset har vi bestämt att vi ska köpa fika och åka hem till mig. Hon ville så järna se hur jag bodde:) Sen att jag får göra något roligt efter något jag inte gillar alls att göra.
På kväll 
kommer familjen hit. Sen ska vi ut och äta. Sen vi får se vad som händer. Ska i alla fall bli trevligt hoppas jag.

Ha det bra ni där ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar